Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport

Klubhírek | Torna

Öt plusz három magyar induló lesz a férfiaknál a hazai rendezésű VK-n, ebből négyen a Győri AC tornásza.

Világkupákon szerepelnek tornászaink

A Magyar Torna Szövetség információi szerint az öt indulón kívül további három tornásznak lesz lehetősége bemutatni gyakorlatait. Ők versenyen kívül lesznek ott a mezőnyben.

A Waberer’s Torna Challenge Világkupán így a Mészáros Krisztofer, Balázs Krisztián, Molnár Botond, Tomcsányi Benedek, Kiss Balázs összetételű férfiválogatottért szurkolhatunk, míg versenyen kívül Bátori Szabolcs, Kovács Márton és Kardos Botond készülhet a szombathelyi megmérettetésre. Közülük Mészáros Krisztofer, Molnár Botond, Tomcsányi Benedek, valamint Kardos Botond a Győri AC versenyzője.

A rangos eseménynek az Arena Savaria ad otthont szeptember 8. és 10. között. Ez a 17. év, amikor nemzetközi versenynek adnak otthont a vasi vármegyeszékhelyen. Az idei az egyik legnagyobb lesz, hiszen több mint 30 ország képviselteti magát.

Most hétvégén is Világkupán vesznek részt a magyar tornászok. Egy női és négy férfi tornász képviseli a magyar színeket a törökországi megmérettetésen, mely fontos felkészülési állomás az olimpiai kvalifikációs világbajnokság előtt. A férfiak mezőnyében Mészáros Krisztofer négy (talaj, lólengés, ugrás, korlát), Tomcsányi Benedek két szeren (talaj, ugrás) versenyez.

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei