Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport

Klubhírek | Torna

Három magyar – közte a győri Tomcsányi Benedek és Mészáros Krisztofer – jutott fináléba a tornászok mersini világkupáján.

Mészáros és Tomcsányi is döntős a törökországi világkupán

A törökországi világkupa első selejtezős napján talajon Tomcsányi Benedek (Győri AC) 13,500-zal hetedikként lépett a legjobbak közé, ugyanezen a szeren Balázs Krisztián 13,300 megszerzett pontszámával nem jutott döntőbe. Lólengésen Mészáros Krisztofer (Győri AC) 12,900 ponttal zárt, ezzel második számú tartalék, a finálés helyezésről itt Kiss Balázs gondoskodott, miután 14,050 ponttal ötödikként lett tagja a döntős mezőnynek. Mészáros Krisztofer aztán korláton bejutott a legjobb nyolcba, miután 14,400 ponttal a második legjobb gyakorlatot produkálta. Korláton indult még Balázs Krisztián is, ő végül 13.350-nel a selejtezőben fejezte be a versenyt ezen a szeren.

Szűcs Róbert, a férfiválogatott győri vezetőedzője: "A vb-re való felkészülés első kiemelt versenye a törökországi állomás. A fiúk igyekeztek a lehető legjobb gyakorlattal előjönni, ez összességében sikerült. A második selejtezős napon az ugrás, a gyűrű és a nyújtó következik. Bízunk a jó folytatásban."

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei