Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport

Eredmények | Torna

Szabó Nándor nyújtón ezüstérmet szerzett

Mesterfokú Bajnokság -Minden szeren más a mester

Forrás: matsz.hu

A nőknél Makra Noémi és Böczögő Dorina, a férfiaknál Boncsér Krisztián, Dudás Norbert és Babos Ádám is a dobogó tetejére állhatott a tornászok Mesterfokú Bajnokságán, a szerenkénti finálék második napján a győri Audi Arénában.

A férfiaknál ugrásban kezdődött meg a versengés, ahol új bajnokot avattak. A szombati talaj győztese, Boncsér Krisztián nyakába kerülhetett az aranyérem, így a szerenkénti finálékat tekintve egyedül az EYOF bronzérmese tudott duplázni. Második helyen Vlacsil Attila végzett, Kovács József lett a harmadik, aki második ugrása végén lesérült. Babos Ádám a Mesterfokú összetett bajnoki címe után magabiztos korlátgyakorlatával aranyérmet szerzett, így az FTC Ybl Tervező tornásza is duplázónak mondhatja magát. Klubtársai Dudás Norbert a második, Vágner Levente pedig a harmadik helyen végzett. A nyújtó döntőjében Dudás Norbert mutatott be hibátlan gyakorlatot, és lett a szer mestere. A közönség nagy örömére az ezüstérmet a győri Szabó Nándor szerezhette meg, akit vastapssal jutalmazott a nagyérdemű. A bronzérem Fehér Márknak jutott.

A nőknél gerendán Makra Noémi diadalmaskodott, ezzel triplázni tudott, hiszen egyéni összetett és felemáskorlát első helye mellé újabb aranyat gyűjtött be a TC Békéscsaba kiválósága. Az olimpikon Böczögő Dorina szintén jól szerepelt gerendán, ez pedig a második helyet hozta. A Dunaferr SE fiatal versenyzője, Jakab Noémi állhatott a dobogó harmadik fokára. Talajon Böczögő Dorina kitűnő gyakorlatával megérdemelten nyert, második lett Makra Noémi, a Postás SE fiatal tornásza, Schermann Bianka pedig harmadikként zárt.

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.