Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport

Eredmények | Evezés

Szakosztályvezetőnk vezette a csapatot

Magyar Nyolcas - Siker az egyetemi világbajnokságon

Forrás: Kisalföld

18 ország vett részt a lengyelországi Poznanban rendezett Egyetemi Evezős Világbajnokságon, s a magyar nyolcas az eddigi versenyek legjobb helyezését érte el, a hatodik lett az olimpián szerepelt evezősökkel reprezentált mezőnyben.

A nyolcas hét tagja a Széchenyi István Egyetem hallgatója.

A csapat tagja volt Krepesics Péter (Pallas Athéné Egyetem), Vancsura Bodó (Széchenyi István Egyetem, építőmérnök szak), Bedők Gergely (SZE, kereskedelem és marketing), Vancsura Bendegúz (SZE, rekreációszervezés és egészségfejlesztés), Sőnfeld Álmos (SZE, gazdaságinformatika), Privaczki Ákos (SZE, közlekedésmérnök), Szabó Bence (SZE, közlekedésmérnök), Szigeti Roland (SZE, műszaki menedzser), Kiss Bence (Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem).

A Széchenyi István Egyetem jelentős pénzügyi támogatást nyújtott az egységnek – tájékoztatott dr. Bánhidi Miklós egyetemi docens, a rekreációszervezés és egészségfejlesztés szak szakfelelőse. A sikeres csapat edzője Alföldi Zoltán, kormányos: Kiss Bence, csapatvezető: Papp Oszkár., az egyik legsikeresebb győri sportmenedzser.

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.