Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport

Eredmények | Tenisz

Az EYOF csapatvezető levele

Három teniszezőnk szerepel az EYOF-on!

Számunkra örömteli levelet írt az olimpiai fesztiválon való részvételért küzdő játékosoknak Dr. Zsiga László válogatott edző, aki egyben az EYOF sportági vezetője is. Ugyanis ebből derült ki, hogy klubunk három teniszezőjét javasolja a szakmai stáb  a 2017.évi EYOF-on résztvevő magyar tenisz válogatott tagjának. Ezúton gratulálunk játékosainknak, Drahota-Szabó Dorkának, Jánosi Lucának, és Fajta Péternek az EYOF- csapatba kerüléshez .

Ime a levél!

Kedves Játékosok !

Ezúton szeretném nektek bejelenteni, hogy a 2017.évi. EYOF-ra történő felkészülés hivatalosan befejeződött . Magam és edzőtársaim nevében szeretném nektek megköszönni az intenzitást, igyekezetet , és jó hangulatot, amellyel az elmúlt időszak EYOF-fal kapcsolatos eseményein részt vettetek. Remélem, Ti is tudtatok profitálni a felkészülési szakasz  edzőtáboraiból és versenyeiből. 

Szakmai stábunk a mai nap folyamán meghozta döntését , mely csapatösszeállítást terjeszt jóváhagyásra az MTSZ elnöksége elé , vagyis kik fogják a magyar tenisztársadalmat képviselni a júliusi győri játékokon.  A jelölés szempontjai : az utóbbi időszak eredményei, mutatott játék , mentális állapot és igyekezet , az edzőtáborokban nyújtott teljesítmény , valmint a sportág eredményes képviseletének figyelembe vétele.

 A 2017.évi EYOF-on résztvevő magyar tenisz válogatott névsora / szakmai javaslat / :

Lányok : 

Drahota-Szabó Dorka

Jánosi Luca

Tartalék :  Keresztes Paloma

Fiúk :

Fajta Péter

Velcz Zsombor

Tartalék : Hornung Iván 

A jelöléshez ezúton gratulálunk, a keretből kimaradó versenyzőknek még egyszer megköszönjük az aktív részvételt, és kívánunk eredményes szereplést a további viadalokon.

Befejezésképpen fel kívánom hívni mindenkinek a figyelmét, hogy az EYOF-ra és hozzá hasonló, válogatott szerepléssel összefüggő versenyekre történő  meghívó egyrészről megtiszteltetés, másrészről felelősség , mivel ezeken az eseményeken a játékosok nemcsak magukat , vagy az MTSZ-t, henem egy egész országot képviselnek . 

Kívánok további hatékony  felkészülést , és az elkövetkező megmérettetéseken sikeres  szereplést .

Üdvözlettel:

Dr. Zsiga László

válogatott edző

EYOF csapatvezető

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.