Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport

Eredmények | Atlétika

2015.03.14-én rendezték meg Kecskeméten a 2015. évi Mezei Futó Országos Bajnokságot, ahol a hosszú buszút ellenére is remekelni tudtak a győri atléták.

Hat érem a Mezei Futó Országos Bajnokságról

2015.03.14-én rendezték meg Kecskeméten a 2015. évi Mezei Futó Országos Bajnokságot, ahol a hosszú buszút ellenére is remekelni tudtak a győri atléták. 

A pálya kiváló volt és az időjárás is kedvezett a mezei futásnak. Lendvai András fedett pályás nagyszerű szereplése után erről a versenyről is aranyéremmel térhetett haza, melyet szoros küzdelem árán szerzett meg az ifjúságiak 6000 méteres távján. Bajnok lett még serdülő lány csapatunk. A csapat tagjai: Lendvai Luca, Erdélyi Katinka, Bauer Hanna. Lendvai Luca jó futással egyéniben a második helyet szerezte meg, Erdélyi Katinka hetedik, Bauer Hanna 34. lett. Ezüstérmet szerzett még a junior lány csapat, ahol egyéniben Veisz Adrienn ötödik, Kozák Rebeka nyolcadik, Bartos Viktória 20. lett. A serdülő fiúk népes mezőnyében Deák Bence 42. helyen ért célba. Gratulálunk a versenyzőknek és edzőjüknek, Búza Lászlónak!

Ebben az évben az U13-as mezőny is felmérhette magát az ország különböző pontjairól érkező hasonló korú fiatal atlétákkal. Ebben a korosztályban 9 győri atléta vett részt. Ők is kiemelkedően szerepeltek, hisz a Bálint Barnabás, Pintér-Horváth Mátyás, Dászkál Bence összetételű csapat a dobogó felső fokára állhatott fel! Bálint Barnabás egyéni eredménye is kiemelendő, teljesítményének köszönhetően második helyezést ért el. Kiválóan helytállt még Holczer Olivér, Németh Kolos, Kaczur Balázs, Dalmai Márton, Bóna Szilárd és Simon Péter is! Gratulálunk edzőjüknek, Czimmerer-Ábrahám Edinának!

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.