Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport

Eredmények | Birkózás

Kocsis Boglárka 8.a kadet Európa Bajnokságon! Gyurasits Máté és Reznyák Máté megszerezték a kvótát a győri serdülő EB-re! Szabó Mihály a felnőtt Magyar Bajokságon szerzett bronzérmet !

Jó hírek birkózóinkról

A macedóniai Skopjeban került megrendezésre az idei kadet Európa Bajnokság,ahol a még serdülő korú Kocsis Boglárka (43kg) a nyolcadik helyet szerezte meg! Bogi a selejtezők folyamán az első napon a későbbi győztes fehérorosz Kapusztyinával csapott össze, aki ellen Bogi az első menetben (0:1) kiválóan tartotta magát, a második menetben volt egy pillanatnyi kihagyás a koncentrációban amit kihasznált a Belorusz versenyző így tussal fejezte be a mérkőzést. A második versenynapon a vigaszági mérkőzésen, Bogi a román Cristecuval mérhette össze erejét ahol kiélezett küzdelemben 3:4 arányban maradt alul, és így az előkelő 8. helyet szerezte meg az EB-n!

Tokod adott otthont a serdülő szabadfogásúak  minősítő versenyének, mely egyben utolsó  válogató versenye volt a június 15-én megrendezésre kerülő győri serdülő Európa Bajnokságnak. Gyurasits Máté (38kg) és Reznyák Máté (44kg) egyaránt a dobogó harmadik fokáig menetelt a tokodi viadalon, így a három válogató verseny pontjai alapján mindketten képviselik az ország színeit a nyári kontinensviadalon!

Kecskeméten rendezték meg a Felnőtt szabadfogású Magyar Bajnokságot, ahol a Győri AC versenyzője Szabó Mihály (74kg), hatalmas küzdelemben bronzérmet szerzett ! 
A másik GYAC-os versenyző Horváth Vendel (70kg) is kiválóan helytállt a bajnokságon!

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.