Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport

Klubhírek | Tenisz

A két évvel ezelőtti aranyérem, és a tavalyi második hely után újra a kupagyőzelmet célozta meg a GYAC férfi tenisz csapata a Szuperligában.

Az aranyérem a cél a Szuperligában

Ezúttal is rendkívül erős csapattal vág neki a győri együttes az egyhetes mérkőzéssorozatnak.

„Idén is indulunk a Szuperligában, annyi változás van a csapatban, hogy majdnem az összes utánpótlás válogatott teniszező nálunk játszik, és ezúttal külföldiek nélkül célozzuk meg az aranyérmet. Nagyon sűrű egy hét lesz, három csoportmérkőzés és a négyesdöntő vár ránk. Ezzel a csapattal be kell jutnunk a négy közé. Hétfőn Budapesten lépünk pályára az első csoportmeccsen a Hoker Fagyas csapata ellen, majd 11-én kedden játszunk Győrben, a Kálóczy téri pályákon a Kőszeg ellen, 11 órakor kezdődnek a meccsek. A harmadik csoportmérkőzés csütörtökön következik Budapesten a Diego ellen. Mindhárom találkozót szeretnénk megnyerni, hiszen így kedvező helyről várnánk az elődöntőt, amely június 15-én lesz, e döntő pedig 16-án. A legkomolyabb vetélytárs az MTK, ahol Fucsovics Márton is pályára léphet” - mondta a GYAC csapatkapitánya, Somogyi Zsolt.

 

Első helyen Valkusz Mátét nevezte a GYAC a Szuperliga meccsekre, ő a magyar ranglistán második helyen áll Fucsovics mögött. Biztosan játszik a győrieknél Balázs Attila, aki visszatért a Roland Garrosról, és itt is edzett a többiekkel. Játszhatnak a fiatalok Marozsán Fábián, Makk Péter, Kisantal Dominik, Kéki Márk, Fajta Péter. Számíthat a GYAC a rutinosabbakra is, közéjük tartozik Bardóczky Kornél, Trapli Szabolcs, Balázs György, Somogyi Zsolt ,Rózsa Péter, Rózsa Gábor, Bíró André és Domschitz Gergely is.

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.