Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport

Klubhírek

Tavaly nagy sikert aratott a nyári tábor az Olimpiai Sportparkban. A Győri Atlétikai Club által szervezett programokra jelentkező 7-12 éves gyerekek kipróbálhatták és megtanulhatták a különböző sportágak alapjait.

Júliusban indul a GYAC nyári sporttábora

„A részvevők a GYAC szakosztályai közül a birkózással, a judóval, a tornával, az atlétikával, ukidoval, kötélugrással és a tenisszel ismerkedhetnek meg. Ezek mellett az uszoda és az úszás sem maradhat ki, hiszen az Aqua Sportközpont itt van a GYAC otthonának szomszédságában. Természetesen minden sportágat szakedzői felügyelet mellett próbálhatnak ki a gyerekek, így könnyen el tudják dönteni, hogy melyik az amelyik a legjobban tetszik nekik, melyikkel szeretnének esetleg a későbbiekben komolyan foglalkozni” - mondta Petrahn Barbara a GYAC klubmenedzsere, aki hozzátette, a táborozók naponta délelőtt és délután is két-két órában ismerkedhetnek a sportágakkal, emellett a szabadidőben különböző játékos, sportos feladatokat is teljesíthetnek, focizhatnak, ping-pongozhatnak, tollaslabdázhatnak, számháborúzhatnak. 

A résztvevőknek napi kétszeri étkezést biztosít a GYAC. A tábor programjai minden nap 8 órakor kezdődnek, és 17 óráig tartanak. „Ez nem egy edzőtábor, nem versenyre készítjük fel a gyerekeket, ez inkább egy játékos sportágválasztó. A célunk az is, hogy minél többen megkedveljék a sportot és szeptembertől, az iskolakezdéstől majd az edzéseinket is látogassák. Ebben az évben három turnusban van lehetőségük részt venni a gyerekeknek, július 6-án indul az első, július 20-án a második, augusztus 3-án pedig a harmadik turnus.” - mondta Bogár Lilla a GYAC atlétikaedzője.

A GYAC sporttáborába a gyactabor@gmail.com email címen, valamint a +36305820545-ös telefonszámon lehet jelentkezni.

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.