Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport

Klubhírek | Atlétika

A GYAC klubmenedzsere, a kétszeres olimpikon atléta Petrahn Barbara meghívást kapott az Európai Atlétikai Szövetség újonnan alakult projektcsoportjába.

Az Európai Atlétikai Szövetség is számít a győri olimpikon munkájára

Petrahn Barbarát 2019-ben választották be a fejlesztési bizottságba és az elmúlt időszakban több konferencián vett részt, illetve az atlétika sportág fejlesztési területeire tettek javaslatot az Európai Szövetség vezetői felé. Az új projekt keretein belül a verseny- és a fejlesztési bizottságok egyesítik erőiket, hogy megvitassák és kidolgozzák egy új stratégiai program alapjait, mely által a sportág magasabb teljesítményre, nagyobb népszerűségre tehet szert. Mint korábbi élsportoló testközelből megtapasztalta mit jelent magas szinten sportolni, milyen út vezet a cél eléréséig.

„Örömmel fogadtam el az Európai Atlétikai Szövetség felkérését, remélem sportvezetői tapasztalatommal és sportolói múltammal nagyban hozzájárulok majd a program sikerességéhez. Ahogy azt a 2020. év is mutatja mindig alkalmazkodni kell a körülményekhez és meg kell újulni az atlétikának, a sportok királynőjének is.” – mondta Petrahn Barbara

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.