Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport

Eredmények

A GYAC tenisz szakosztályát nem csak az utánpótlás korosztályokhoz tartozó tehetségek alkotják, vannak a klubnál felnőtt és senior versenyzők, kerekesszékes teniszezők, és szép számmal szabadidős sportolók is.

Nyílt napot tartanak a teniszezők

A GYAC tenisz szakosztályát nem csak az utánpótlás korosztályokhoz tartozó tehetségek alkotják, vannak a klubnál felnőtt és senior versenyzők, kerekesszékes teniszezők, és szép számmal szabadidős sportolók is. Ők az Olimpiai Sportpark és a Kálóczy tér pályáit vehetik igénybe.

„A GYAC-nál a hobbiteniszezők, az amatőr sport képviselői is ugyanolyan figyelmet kapnak, mint azok, akik folyamatosan komoly versenyekre készülnek. Szeptember 6-án tartunk egy nyílt napot, amelyre minden korosztályt szeretettel várunk. Az egyik nem titkolt szándékunk persze a toborzás, minél több gyerekkel szeretnénk megismertetni a tenisz szépségeit, hároméves kortól tanulhatják nálunk a játék alapjait. Azt látjuk, hogy néha általuk kerülnek közel a teniszhez a szülők is. Jelenleg tíz olyan család sportol nálunk rendszeresen, akik úgy kezdtek el teniszezni, hogy először a gyerekeket hozták el hozzánk” – mondta el Serfőző Eszter, a GYAC szakosztályvezetője.

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.