Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport

Klubhírek | Torna

A 15-16 évesek között a Győri AC tornásza, Molnár Botond, míg az egyel nagyobb korcsoportban az FTC-Telekom junior-világbajnoki bronzérmese, Balázs Krisztián zárt az élen a Győrött rendezett szintfelmérőn.

Győri győzelem a tornászok szintfelmérőjén

Az esztendő első versenyszerű felmérésen, Győrött, az Olimpiai Sportparkban több száz utánpótláskorú tornász vett részt, amelynek célja az volt, hogy az ifjak megmutathassák egymásnak és az edzőiknek, mennyit fejlődtek erőnlétben és az elemekben az elmúlt időszakban. A szintfelmérőn a fizikai állóképesség feltérképezése mellett szereken is dolgoztak a sportolók: elemeket és elemcsoportokat mutattak be, amelyekre pontot kaptak, ezek összességéből alakult ki a végeredmény − áll a szövetség sajtóközleményében.

A 15-16 évesek között a Győri AC fiatalja, Molnár Botond, míg az egyel nagyobb korcsoportban az FTC-Telekom junior-világbajnoki bronzérmese, Balázs Krisztián zárt az élen.

„Az összes versenynek nagy elánnal vágok neki, mert igazán hiányoznak a téthelyzetek − nyilatkozta Balázs Krisztián a szövetség munkatársának. − Izgatott voltam, hogy ismét megmutathattam, mire vagyok képes; teljesen felpörögtem. Bár még nem vagyok száz százalékos állapotban, decemberre el szeretném érni, hogy méltó módon búcsúzhassak ettől a korosztálytól.”

„Normál esetben ezt a szintfelmérőt decemberben tartjuk, a vírushelyzet miatt viszont azt szerettük volna, ha a fiatalok és az edzők még a versenyszezon kezdete előtt látják, hol tartanak a felkészülésben” − mondta Puskás Jenő, a fiú utánpótlás-válogatott szövetségi kapitánya.

forrás: utanpotlassport.hu

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.