Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport

Eredmények | Judo

Hétvégén Cegléd adott otthon a junior korú cselgáncsozók idei országos bajnokságának, amelyen ötvenkét egyesület százkilencvennyolc judósa lépett tatamira.

Győri bajnokok

A junior korcsoport volt a koronavírus-járvány egyik nagy vesztese, a húsz évnél fiatalabbak országos bajnokságát ugyanis március 14-én rendezték volna Győrben, ám azokban a napokban teljesen bezárkózott az ország, szó sem lehetett sportversenyek lebonyolításáról. Az elmaradt Ob-t pótolták most.

Cegléden a házigazda egyesület lett a legsikeresebb, és végzett az első helyen az éremtáblázaton, három arany-, négy ezüst- és három bronzéremmel. A második helyet a Mogyi-Bajai JC (2, 1, 0) szerezte meg, a képzeletbeli dobogó harmadik fokán pedig a Szatmazi SE és a Győri AC (2, 0, 1) osztozott. Tizenegy egyesület magyar bajnokot, és harminchárom klub tudott legalább egy érmet hazavinni a ceglédi viadalról.

A GYAC-ból három versenyző állhatott dobogóra: 70 kg-ban Szilli Nóra, 78 kg-ban Farkas Szilvia szerzett bajnoki címet. Darida Blanka az 57 kg-os súlycsoportban lett broznérmes. A Vitál Judo Klub színeiben Teidl Bendegúz nyert aranyérmet.

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.