Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport

Klubhírek | Judo

Hetvenhárom egyesület kétszáznyolcvanegy judósa vett részt szombaton Győrben, a junior B- és a serdülő B-korcsoportos fiúk magyar bajnokságán.

Gombás Bálint a dobogó tetején

Megtelt a győri Olimpiai Sportpark judocsarnoka október utolsó napján, a tizenkilenc évnél fiatalabb junior és a tizennégynél fiatalabb serdülő fiúk idei országos bajnokságára. A programot délelőtt az idősebbek kezdték, a serdülők küzdelmei délután háromtól az esti órákig tartottak.

Összesen negyvenkét egyesület tudott legalább egy érmet hazavinni, tizennégy klub osztozott az aranyérmeken. A nap legeredményesebb csapata a Ledényi Judo Team lett, amely a legtöbb medált (ötöt) szerezte, és az éremtáblázat élén végzett két arany-, két ezüst- és egy bronzéremmel, megelőzve az Óbudai Judo Clubot (két arany, két ezüst) és a BHSE együttesét (két arany, két bronz), de két-két aranyéremmel zárt az MTK Budapest és a Tatabányai Judo Club is. Az utánpótlás országos bajnokságok sorozata október hetedikén szombaton Egerben folytatódik, ahol a diák A- és B-korcsoportosok lépnek majd tatamira a bajnoki érmekért.

Junior B- és serdülő B-korcsoportos országos bajnokság
Győri versenyzők eredményei:

JUNIOR B-KORCSOPORT

50 KG
4. Vikol Ádám (Győri AC)

55 KG
5. Teidl Bendegúz (Vitál JK)

66 KG
1. Gombás Bálint (Győri AC)
5. Hermann Benedek (Győri AC)

SERDÜLŐ B-KORCSOPORT

40 KG
5. Tamás Tibor Balázs (Vitál JK)

73 KG
7. Mikl Norman (Vitál JK)

+73 KG
3. Terei Dániel (Vitál JK)

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.