Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport

Klubhírek | Atlétika

A járvány miatt az atléták versenyzési lehetőségei korlátozottak az év első heteiben, ezért a GYAC vezetői átgondolták, hogy tudnának segíteni a győri és a környező megye sportolóinak, hogy riválisok ellen küzdve is le tudják mérni, hol tartanak a felkészülésben.

Győrben indul a fedettpályás szezon

A klub a tavalyi évhez hasonlóan ismét megrendezi a Fedettpályás Újévi GYAC Kupát az Olimpiai Sportparkban január 24-én.

„Saját versenyzőinknek is hatalmas lehetőség ez arra, hogy meg tudják kezdeni a fedettpályás idényt, és nem az országos bajnokságokkal kell indítaniuk, és egyben befejezniük a szezont. Az Olimpiai Sportpark adta lehetőségeknek köszönhetően az indulók 60 méteres síkfutásban, 60 méteres gátfutásban, távol,- és hármasugrásban, valamint súlylökésben versenyezhetnek fedett pályán, a szabadtéren pedig diszkoszvetők mérhetik össze tudásukat” - mondta Kiss Dániel, a GYAC atlétáinak szakosztályvezetője.

A versenyt a Magyar Atlétikai Szövetség is jegyzi, minden egyes eredmény felkerül korosztályonként a ranglistára. GYAC atlétái több mint 150 rajthoz állast terveznek a hazai rendezésű viadalon.

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.