Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport

Klubhírek | Torna

Győrben az Olimpiai Sportparkban edzőtáborozik a magyar ifjúsági tornász válogatott. A Győri Atlétikai Clubot öt ifjúsági versenyző képviseli a keretben Szűcs Erik, Horváth Milán, Molnár Botond, Cserpes Ruben és Nyikos Bernát.

Berki Krisztián meglátogatta a Győrben edzőtáborozó válogatottat

A fiúkat nemrég meglátogatta az aktív sprottól visszavonult, és a jövőben a torna szövetség sportigazgatójaként dolgozó Berki Krisztián.

"Először a felnőttekkel találkoztam Tatán, majd a juniorokkal Győrben. Jó volt újra látni a srácokat és az elszántságot a szemükben. Remekül halad mindenki a munkával, beszélgettem az edzőkkel és ebből is kiderült számomra, hogy a vírus ellenére is motiváltak maradtak a srácok. Várják a versenyeket és én is csak bízni tudok abban, hogy lassan újra nézők előtt mutathatják be a gyakorlataikat. Ha így lesz, remélem sokan eljönnek majd szurkolni, mert ha sportolóként valamit megtanultam, akkor az az, hogy nézők nélkül nem igazi a siker sem" - mondta az olimpiai bajnok. Berki Krisztián találkozott Papp Oszkárral, a GYAC elnökével is, aki gratulált csodálatos pályafutásához és további sikereket kívánt a szakmai folytatáshoz.

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.