Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport

Klubhírek | Judo

Elismerés a világkupa-éremért

Ahogy már korábban berszámoltunk róla, hat érmet, közte három aranyat szereztek a magyar cselgáncsozók a Prágában rendezett olimpiai kvalifikációs világkupa - European Open - viadalon. A GYAC versenyzője Vida András is dobogóra állhatott.

A néhány héttel ezelőtt rendezett viadalon a magyar válogatottból aranyéremmel zárt Tóth Benedek (81 kilogramm), Sáfrány Péter (90 kg) és Ohát Zalán (100 kg). Ezüstérmet szerzett Gőz Roland (90 kg), míg bronzérmes lett a GYAC-os Vida András (60 kg) és Kármán Andrea (57 kg).

Ötödik lett Kordély Péter (90 kg), a négyszeres világbajnoki érmes Mészáros Anett (78 kg) és Szigetvári Mercédesz (+78 kg), a hetedik helyre pedig Szeredás Botond (66 kg), Nerpel Gergely (81 kg) és Knetig Emőke (52 kg) futott be. Az éremtáblázaton a 28 fős magyar válogatott a második helyezést szerezte meg Prágában, ahol 23 ország 270 dzsúdósa szerepelt.

A rangos versenyen bronzérmes Vida Andrást és egyik edzőjét Hatos Zsuzsannát (András felkészülését Nagy János edző is segíti) a Győri Atlétikai Club elnöke, Papp Oszkár köszöntötte és gratulált személyesen is a remek eredményhez.

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.