Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport

Klubhírek | Torna

Újabb sikeres napokon vannak túl a GYAC legfiatlabb tornászai. Több országos és vidékbajnokságon is részt vettek a klub tehetségei, ahonnan érmekkel, értékes helyezésekkel tértek haza. 

Érmeket hoztak a gyerekek

A "gyerek kezdő" vidékbajnokságon a GYAC csapata Korda Heléna, Feix Fruzsina,Horák Bodza, Antal Júlia összeállításban ezüstérmes lett. Korda Heléna összetettben is a második helyet szerezte meg. A csapatot Prutczki Cintia, Magyar Tamás, Szűcs Nicoleta Lucia, Farkas András és Fajkusz Csaba készítette fel. 

A "leány gyermek haladó" országos bajnokságon a GYAC-osok második helyen végeztek. A csapat tagja volt Hajas Dóra, Polgár Hanna, Nagy Kármen, Simon Leila, és Perl Dalma. Polgár Hanna összetettben a negyedik helyen végzett. A csapat felkészítői: Farkas András,Szűcs Nicoleta Lucia, Ár Krisztina és Fajkusz Csaba

A "leány serdülő" I.osztályú országos bajnokságon a GYAC csapata nyolcadik lett. Pethő Emese, Tóth-Prépost Petra, és Pólz Réka felkészítő edzői Fajkusz Csaba, Farkas András, Szűcs Nicoleta és Fajkusz Csaba.

A "Zsebibaba 2. korcsoport" vidékbajnokságán a GYAC "A" csapata első, a "C" csapata második, a GYAC "B" csapata pedig hatodik lett.

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.