Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport

Klubhírek | Atlétika

Díjátadó ünnepséggel zárta le a GYAC atlétika szakosztálya a rendkívül eredményes 2021-es évet. A győri atlétikai élet rég volt ilyen sikeres, az egyesület célja pedig egyértelműen az, hogy jövőre felülmúlja az idei eredményeket. Az edzőket és aversenyzőket a GYAC elnöke Papp Oszkár közöntötte, majd adott át díjakat.

Díjátadással zárták az évet

Aranyérmet 2021-ben tizenkétszer akasztottak GYAC-os versenyző nyakába, dobogóra pedig ötvenöt alkalommal állhattak fel országos bajnokságokon a klub atlétái. A szakosztály nem csak dobogósainak köszönheti az év sikerét, hiszen a különböző bajnokságokon 176 alkalommal jutottak GYAC-osok döntőbe egyéni, és csapatversenyeken, valamint váltókban. U20-as korosztályban világversenyen kétszer indulhatott válogatott atléta a klubból: Horváth Márk mindkétszer döntőbe jutott súlylökésben.

A szakosztály kösöznettel tartozik Győr városának, hogy az ország egyik legmodernebb, és legjobban felszerelt létesítményében készülhetnek versenyzői, illetve Lajtmann Zsoltnak, a PH Horn Magyarország Kft. ügyvezetőjének, aki szponzorációjával segíti az atlétákat.

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.