Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport
Győri döntősök a világkupán

Győri döntősök a világkupán

Klubhírek | Torna

Fehér Nóra gerendán és talajon is döntőbe került a tornászok eszéki Világkupáján, így a győri kiválóság összesen három szer fináléjában lesz érdekelt a hétvégén.

Egyéni csúcsok Debrecenből

Egyéni csúcsok Debrecenből

Klubhírek | Atlétika

A debreceni Gyulai István Atlétikai Stadionban versenyeztek a GYAC atlétái a Kelet Kupán, amelyről rengeteg egyéni csúccsal, idei legjobb eredménnyel, és begyűjtött ligapontokkel tértek haza a győriek.

Gyerekek versenyeztek

Gyerekek versenyeztek

Klubhírek | Atlétika

Az Olimpiai Sportpark adott otthont a Sport XXI. Észak–Dunántúli régió versenyének ahol az U11-es, és U13-as korosztályú versenyzők mérhették össze tudásukat, több mint 200 tehetséges, fiatal atléta.

A célbaérés is csoda volt

A célbaérés is csoda volt

Klubhírek | Kerékpár

"36. GP. Sportivi do Sovilla - La Piccola San Remo" Aki hallott már erről a kerékpárversenyről tudja, hogy egy kimagaslóan nehéz megmérettetésről van szó.

Győriek mindenhol

Győriek mindenhol

Klubhírek | Evezés

Rangos versenyeken szerepeltek kiemelkedően a GYAC evezősei. Szabó Bence világkupán indult, és több győri egység részvételével lezárult a Capital Cup sorozat is.

Bemutatkoztak a GYAC szakosztályai

Bemutatkoztak a GYAC szakosztályai

Klubhírek

Tizedik alkalommal rendezték meg a Tavaszi Családi Sport- és Egészségnapot Győrben, a Barátság Parkban, ahol az atlétikától a teniszen át a birkózásig több sportágat kipróbálhattak az érdeklődők. A GYAC szakosztályai is képviseltették magukat a sportnapon.

Irány az evezős világkupa!
Európa legjobb egyenruhás judósai érkeznek Győrbe

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.