Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport
Bejutott a csapatbajnokság döntőjébe a GYAC

Bejutott a csapatbajnokság döntőjébe a GYAC

Klubhírek | Atlétika

Második legeredményesebb vidéki klubként bejutott a Győri Atlétikai Club a Felnőtt Atlétika Csapatbajnokság döntőjébe. Az Olimpiai Sportparkban rendezett CSB elődöntőjének nyugati fordulójában 23 egyesület versenyzett a döntőbe kerülésért. A GYAC versenyzői kihasználták az 50 rajthelyet, és 46 versenyszámban atlétáink pontot is szereztek. A felnőtt csapatbajnokságon mindössze egyetlen egy felnőtt korcsoportú atlétánk indult, az GYAC-osok zömét utánpótlás korú versenyzők tették ki, és ennek ellenére is mindv

Hat GYAC-os érem a váltófutó országos bajnokságról
Sikeres nemzetközi klasszifikáció

Sikeres nemzetközi klasszifikáció

Klubhírek | Atlétika

A két hetes tatai edzőtáborozás után a magyar paraatléta-válogatott elutazott Olaszországba, Jesoloba, így elkezdődött számukra az idei versenyszezon. Bemutatkozhatott Szomszéd Máté a GYAC paraatlétája is. Máté a Para Grand Prix versenyeken szerezhet pontokat, és juthat előrébb a világranglistán.

Sportosztályt indít a Móra és a GYAC Győrben

Sportosztályt indít a Móra és a GYAC Győrben

Klubhírek |

A 2023/24-es tanévtől sportosztályt indít a győri Móra-iskola, és ebben együttműködik a Győri AC-vel. A jövőre ötvenéves oktatási intézményben komoly múltra tekint vissza a sport, számos olimpiai bajnok – elég csak Borkai Zsoltra vagy a közelmúltban elhunyt Csollány Szilveszterre gondolni – koptatta az iskola padjait.

Díjeső a GYAC evezőseinek

Díjeső a GYAC evezőseinek

Klubhírek | Evezés

A Magyar Evezős Szövetség megtartotta éves díjátadó gáláját, ahol a hagyományoknak megfelelően díjazták az egyes korosztályokban a 2021-es év legeredményesebb versenyzőit és edzőit. Az esemény egyben tavalyi Sport XXI. díjátadó ünnepség is, melyen a versenysorozat legeredményesebb versenyzői is elismeréseket vehettek át.

Hajrá Máté! Fontos verseny vár parasportolónkra

Hajrá Máté! Fontos verseny vár parasportolónkra

Klubhírek | Atlétika

A súlylökő Szomszéd Máté sikeres edzőtáboron van túl, számára most következik a nemzetközi klasszifikáció. A GYAC atlétika szakosztályának parasportolója közel kéthetes edzőtáborban vehetett részt a Magyar Paralimpiai Bizottságnak köszönhetően Tatán. A következő állomás Máté számára az Olaszországi World Para Athletics Grand Prix verseny, ahol a nemzetközi klasszifikáció megszerzése mellett súlylökésben és diszkoszvetésben is megméretteti magát.

A GYAC-os Ungvári Attila bronzérmes az Európa-bajnokságon
Egyéni csúcsok a váci versenyen

Egyéni csúcsok a váci versenyen

Klubhírek | Atlétika

Vácon versenyeztek a GYAC serdülő korosztályú súlylökői az I. Szikora Gyula Emlékversenyen, amely egyben az első liga viadal is volt az U18 és U20 korosztályú atlétáink számára szabadtéren. Lehetőséget kaptak a para atléták is, így ott lehetett amezőnyban a GYAC-os Szomszéd Máté is, aki tovább javította egyéni csúcsát.

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.