Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport
Szekszárdon versenyeztek a hosszútávfutók

Szekszárdon versenyeztek a hosszútávfutók

Eredmények | Atlétika

A Mezei Futó Liga szekszárdi állomásán vettek részt a hétvégén a GYAC atlétái. A sorozat első versenyét már tavaly decemberben megrendezték, de ez a verseny volt a 2021-es naptári év első fontos eseménye a magyar atlétikában.

Népes mezőny a GYAC szilveszteri ergométer-versenyén
Hazai szőnyegen birkóztak

Hazai szőnyegen birkóztak

Eredmények | Birkózás

A GYAC legkisebb birkózói, a jövő reménységei is szőnyegre állhattak az Olimpiai Sportparkban rendezett GYAC Kupa gyerek és diák korosztályos versenyen.

Hosszútávú versenyen eveztek

Hosszútávú versenyen eveztek

Eredmények | Evezés

Esős, szeles időben 32 versenyszámban rendezték az Őszi Hosszútávú és Héraklész Keretfeltöltő Versenyet Szolnokon, a Holt-Tiszai evezőspályán. A tanuló 11 évesektől a felnőttekig minden korosztály ott volt az indulók között, és a paraevezősöknek is rendeztek versenyt. A Győri AC evezősei 40 fővel vett részt a megmérettetésen.

Győri bajnokok

Győri bajnokok

Eredmények | Judo

Hétvégén Cegléd adott otthon a junior korú cselgáncsozók idei országos bajnokságának, amelyen ötvenkét egyesület százkilencvennyolc judósa lépett tatamira.

Szőnyegen a legkisebb birkózók is

Szőnyegen a legkisebb birkózók is

Eredmények | Birkózás

Hosszú kihagyás után végre a legkisebb birkózók is szőnyegre léphettek. Szombaton Tatabányán rendezték a Nyugat-Magyarország Régió Diák I. korosztály kötöttfogású és Diák II. korcsoport szabadfogású versenyét.

Vikol Ádám ezüsttel zárta az OB-t
Szép hétvégét zártak a GYAC súlyemelői

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.