Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport
Hosszútávú évzáró GYAC-sikerekkel

Hosszútávú évzáró GYAC-sikerekkel

Eredmények | Evezés

Az év utolsó hazai vízi versenyét szervezték meg a hétvégén Csepelen, ahol hosszú távon folyt a küzdelem 4000 és 6000 méteres távon. A serdülőknek és az ifjúsági versenyzőknek Héraklész feltöltő verseny volt, a leggyorsabb egységek meghívást kapnak az utánpótlás válogatott őszi edzőtáboraiba. A tanuló 11 – 14 éveseknek a Sport XXI hosszútávú versenysorozat utolsó állomása volt ez a megmérettetés. A versenyen 29 versenyszámban 19 egyesület közel 350 sportolója állt rajthoz, a Győri Atlétikai Clubot hatvan ve

Csapatban is sikeresek

Csapatban is sikeresek

Eredmények | Atlétika

Kilenc érmet hoztak el a győriek az Ügyességi és Gátfutó Magyar Bajnokságról, a GYAC-os fiatalok egy arany-, négy ezüst-, és négy bronzéremmel zárták a versenyt. A a csapatbajnokságon a GYAC utánpótlás bázisát összesen 20 csapat képviselte.

Sportolj a GYAC-ban! Toborzó olimpikonokkal

Sportolj a GYAC-ban! Toborzó olimpikonokkal

Eredmények

A Győri Atlétikai Club sportágválasztó rendezvénnyel várja a gyerekeket és szüleiket október 9-én az Olimpiai Sportparkban. Itt mutatkoznak be az egyesület sportágai, közben sztárokkal is találkozhatnak a toborzóra kilátogatók.

Kocsis Boglárka bajnoki címet szerzett
Nyolc dobógós hely a Liga-döntőről

Nyolc dobógós hely a Liga-döntőről

Eredmények | Atlétika

Nyolc érmet szereztek a GYAC atlétái az U20-as és U18-as Magyar Liga döntőn Budapesten. A győri fiatalok korosztályuk legjobbjaival mérhették össze tudásukat a szezon végéhez közeledve. A súlylökő Horváth Márk aranyérmet szerzett, Varga Milán 50 másodpercen belül futott 400 méteren.

Sukorói evezős sikerek

Sukorói evezős sikerek

Eredmények | Evezés

Sukoró és a Velencei tó adott otthont az evezősök országos diákolimpiájának, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Bajnokságának, és a szövetség III. válogató versenyének. A GYAC evezősei szép sikereket értek el.

A GYAC teniszezőit köszöntötték a városházán

A GYAC teniszezőit köszöntötték a városházán

Eredmények | Tenisz

A Somogyi Elektronic – GYAC Szuperliga győztes teniszcsapatát fogadta Radnóti Ákos a Városházán hétfőn. A sportért is felelős alpolgármester kezdeményezésére minden országos, vagy nemzetközi sikert elért győri sportolót, klubot, csapatot köszöntenek kinevezése óta.

Marx Bálint és Torma Anett is kiemelkedő eredményt ért el

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.