Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport
Tíz  győri érem

Tíz győri érem

Eredmények | Atlétika

Miskolci Atlétikai Centrumban rendezték meg az atléták U23-as és U20-as korosztályának országos bajnokságát, ahol a Győri AC versenyzői eredményesen szerepeltek. A GYAC-osok 37 rajthozállásból 2️3 döntős helyezést értek el , és 10 alkalommal állhattak a dobogó valamely fokára.

Nem jutott a nyolc közé Ungvári
A Somogyi Elektronic GYAC megvédte címét a tenisz Szuperligában!
Uralták a győri tornászok az országos bajnokságot!
Cselgáncs Grand Slam: Ungvári és Vida is a magyar csapatban

Cselgáncs Grand Slam: Ungvári és Vida is a magyar csapatban

Klubhírek | Judo

A tervek szerint harminc cselgáncsozó képviseli a magyar színeket a jövő pénteken kezdődő és vasárnapig tartó, budapesti olimpiai kvalifikációs Grand Slam-viadalon. A nevezések száma már meghaladta a négyszázat, s legalább 69 ország küldi el legjobbjait a Papp László Sportarénába, ahol már a 2024-es párizsi játékok kvótáiért lehet pontokat gyűjteni.

Fődíjat nyertek Bécsben a GYAC evezősei

Fődíjat nyertek Bécsben a GYAC evezősei

Klubhírek | Evezés

A GYAC evezősei Bécsben vettek részt a 118. Vienna International Rowing Regatta nemzetközi versenyen. A rangos megmérettetésen tíz nemzet sportolói versengtek a helyezésekért. A GYAC-ot nyolcvan sportoló képviselte a legkisebbektől a masters versenyzőkig.

Alexovics Dániel utazik az U18-as Európa-bajnokságra

Alexovics Dániel utazik az U18-as Európa-bajnokságra

Klubhírek | Atlétika

Hivatalossá vált az U18-as Atlétika Világbajnokság magyar indulóinak névsora. A Győri Atlétikai Clubot Alexovics Dániel képviseli az eseményen, ahol 200 méteres síkfutásban, és svédváltóban indul. A 45 fős magyar csapat július 2-án szombaton indul Jeruzsálembe a július 4-én kezdődő Európa Bajnokságra.  

Bronzérem a felnőtt ob-n!

Bronzérem a felnőtt ob-n!

Klubhírek | Atlétika

Péntektől vasárnapig a budapesti Lantos Mihály Sportközpont adott otthont a 127. Atlétikai Felnőtt Magyar Bajnokságnak. Izgalmas versenyben a GYAC férfi váltója 4x400 méteren a dobogó harmadik fokára állhatott fel, ami fantasztikus siker, mivel U18, és U20 korcsoportú versenyzőink voltak a váltótagok, és csaptak össze felnőtt atlétákkal. Minden GYAC-os versenyző döntős helyezést ért el, aki rajthoz állt az OB-n.

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.