Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport
Kezdődik a jegyértékesítés a győri junior torna vb-re
Egyéni csúcsok rossz időben

Egyéni csúcsok rossz időben

Klubhírek | Atlétika

A GYAC atlétái a hétvégén Debrecenben a Serdülő és Ifjúsági Ügyességi és Gátfutó Csapatbajnokságon vettek részt. A klub versenyzői 12 csapattal, több szakágban álltak rajthoz, a Gyulai István Atlétikai Stadionban, ahol a fiatalok többször állhattak dobogóra. A rossz idő ellenére is szép számban születtek egyéni csúcsok.

Hazai érmek a serdülő Ob-ról

Hazai érmek a serdülő Ob-ról

Klubhírek | Birkózás

A hétvégén rendezték a Sillai László serdülő szabadfogású országos birkózó bajnokságot az Olimpiai Sportparkban. A Győri AC tehetségei közül többen is sikeresen szerepeltek a vadalon.

Diákolimpiát nyertek a Mórások!
Mozgalmas hétvégén vannak túl

Mozgalmas hétvégén vannak túl

Klubhírek | Atlétika

Mozgalmasan telt a hétvége a GYAC atlétái számára, akik Gödöllőm, Veszprémben, Zalaegerszegen, és Budapesten is versenyeztek. Április utolsó hétvégéjén számtalan egyéni csúcsot, és értékes liga-helyezéseket értek el atlétáink.

Több száz ovis versenyzett az érmekért
Balázs-bravúrok a Hungarian Openen!

Balázs-bravúrok a Hungarian Openen!

Klubhírek | Tenisz

Balázs Attila második mérkőzésén is győzelmet aratott, ezzel bejutott a negyeddöntőbe a 184,6 millió forint összdíjazású budapesti férfi salakpályás tenisztornán.

Torna-vb: bejött a szíves logó

Torna-vb: bejött a szíves logó

Klubhírek | Torna

A sportág képviselőinek, edzőknek, versenyzőknek is tetszik a győri junior torna-világbajnokság logója. A júniusban megrendezendő világverseny szimbóluma egy olyan szív, amelyet stilizált tornászfigurák alkotnak.

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.