Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport
Újabb Eb-érmek hajtják

Újabb Eb-érmek hajtják

Klubhírek | Torna

A Mol Alapítvány által támogatott 16 éves tornász, Molnár Botond a talajon szerzett ifjúsági Eb-bronzérme után kellő önbizalommal készül a következő nagy versenyekre.

Futottak az evezősök

Futottak az evezősök

Klubhírek | Evezés

Szombaton rendezték Győrben a Sport XXI. versenysorozat egyik állomásaként a 16 év alattiak futóversenyét. A GYAC evezőseit a hideg és a reggeli szakadó hó sem ijesztette el attól, hogy rajthoz álljanak, negyvenhárman indultak el az 5000 méteres távon. Voltak, akiknek ez volt az első versenyünk.

Győrben indul a fedettpályás szezon

Győrben indul a fedettpályás szezon

Klubhírek | Atlétika

A járvány miatt az atléták versenyzési lehetőségei korlátozottak az év első heteiben, ezért a GYAC vezetői átgondolták, hogy tudnának segíteni a győri és a környező megye sportolóinak, hogy riválisok ellen küzdve is le tudják mérni, hol tartanak a felkészülésben.

Szekszárdon versenyeztek a hosszútávfutók

Szekszárdon versenyeztek a hosszútávfutók

Eredmények | Atlétika

A Mezei Futó Liga szekszárdi állomásán vettek részt a hétvégén a GYAC atlétái. A sorozat első versenyét már tavaly decemberben megrendezték, de ez a verseny volt a 2021-es naptári év első fontos eseménye a magyar atlétikában.

Tornászokat jutalmazott a GYAC elnöke

Tornászokat jutalmazott a GYAC elnöke

Hirdetmények | Torna

A GYAC elnöke, Papp Oszkár jutalmat adott át azoknak a győri tornászoknak, és felkészítő edzőiknek, akik részt vettek az Európa-bajnokságon. A férfi válogatott sporttörténeti sikert ért el, - a fiúk a dobogó harmadik fokára állhattak fel a döntő után - hiszen soha nem volt még Magyarországnak érmes csapata a kontinensviadalokon korábban.

Törökországban készülnek evezőseink
Népes mezőny a GYAC szilveszteri ergométer-versenyén
Az Év sportolója: GYAC-os sportolók is bekerültek a jelöltek közé

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.