Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport
Polgár Hanna a válogatottban

Polgár Hanna a válogatottban

Eredmények | Torna

Szlovéniában rendezték meg az 53. Salamunov Memorial nemzetközi tornaversenyt, ahol a GYAC tehetsége Polgár Hanna is képviselhette Magyarországot a serdülő válogatott tagjaként. a győri női torna szakág megalakulása óta Hanna az első saját nevelésű női versenyző, aki magára öltheti a magyar válogatott mezt.

Sikeres győri evezősöket köszöntöttek - videó

Sikeres győri evezősöket köszöntöttek - videó

Klubhírek | Evezés

Az elmúlt évekhez hasonlóan jelenleg is sikeres idényt fut a Győri Atlétikai Club evezős szakosztálya. Azután, hogy a GYAC tavaly sorrendben nyolcadszor lett Magyarország legeredményesebb evezős klubja, 2022-ben is jó úton halad afelé a győri egyesület, hogy a csúcson maradjon. A klub hagyományainak megfelelően a különböző korosztályokban kiemelkedő eredményt elért evezőseit köszöntötte a GYAC elnöke, Papp Oszkár és a város polgármestere, dr. Dézsi Csaba András.

Tengeri hajókkal versenyeztek

Tengeri hajókkal versenyeztek

Eredmények | Evezés

A GYAC utánpótláskorú 10-18 éves evezősei Mosonmagyaróváron vettek részt a Báger-tavon megrendezett Mix tengeri evezős tókerülő versenyen, az I. Evezős Óvár Beach Kupán. A csapat egyik tagja 1100 métert futott a tó körül, a csapat másik tagja a tavat evezte körbe kb 800 méteres távon. A két versenyző eredménye adta a csapat összesített eredményét. 

Érmes olimpiai reménységek

Érmes olimpiai reménységek

Klubhírek | Evezés

Lengyelországban a Varsótól 190 kilométerre található Kruszwica városa adott otthont az idei Olimpiai Reménységek Versenyének, amelyen öt ország evezősei vettek részt. A házigazda Lengyelország mellett Ausztria, Csehország, Szlovákia, és Magyarország sportolói indultak a serdülő korosztály megmérettetésén.

Világkupán eveztek

Világkupán eveztek

Eredmények | Evezés

A belgrádi első állomással elkezdődött az evezős Világkupa sorozat. A GYAC-ot Szerbiában két sportoló képviselte. Női könnyűsúlyú egypárevezősben Fehérvári Eszter, a parasportolók férfi PR1 egypárevezős mezőnyében pedig Pető Zsolt.

Éremeső a Csepel Kupán 

Éremeső a Csepel Kupán 

Eredmények | Evezés

A tanulótól egészen a serdülő korosztályig hatalmas létszámmal vett részt a GYAC evezős szakosztálya a Csepel Kupán. A verseny az utolsó hazai megmérettetés volt az utánpótlás korosztálynak az országos bajnokság előtt. 

Dobogón a GYAC tornászai

Dobogón a GYAC tornászai

Eredmények | Torna

A GYAC tornászai különbőző korosztályban is rangos versenyeken indultak, és értek el szép eredményeket az elmúlt hetekben. A fiatal tehetségek több dobogós helyezést is szereztek.

Megkezdődött az Atlétikai Diákolimpia Győrben

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.