Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport
Tizenegy GYAC-os atléta döntőzött

Tizenegy GYAC-os atléta döntőzött

Eredmények | Atlétika

Budapesten rendezték a 8. Atlétikai Magyar Szuper Liga Döntőt, amelybe minden számban a korábbi versenyeken gyűjtött pontok alapján az ország legjobb nyolc atlétája került be. A GYAC-ot tizenegy versenyző képviselte a fináléban, ahol a szezon végén mindenki igyekezett a lehető legtöbbet kihozni magából. 

Fehérvári Eszter ötödik az EB-n!

Fehérvári Eszter ötödik az EB-n!

Klubhírek | Evezés

A lengyelországi Kruszwicaban rendezték az evezősök U23-as Európa-bajnokságát. Az 1999-ben és később született evezősök számára megrendezett kontinensviadal két napos volt, így rendkívül sűrű program várt a versenyzőkre. 

Tizenöt érmet hoztak az Öböl Kupáról

Tizenöt érmet hoztak az Öböl Kupáról

Eredmények | Evezés

Budapesten redneztál a XIV. Öböl Kupát, amelyen tizenöt egyesület, háromszáz evezőse vett részt. A Győri Atlétikai Club utánpótlás versenyzői közül negyvenen indultak, többségében Sport XXI-es versenyszámokban. A GYAC evezősei 2 aranyérmet, 5 ezüstérmet, és 8 bronzérmet lapátoltak össze.

Juniorok a felnőtt bajnokságon

Juniorok a felnőtt bajnokságon

Eredmények | Birkózás

A Kozma István Magyar Birkózó Akadémián rendezték a felnőtt országos bajnokságot. A nyár utolsó szombatján megtartott viadalon mindhárom szakágban egyszerre zajlottak a mérkőzések, a 30 súlycsoportban összesen 172 sportoló állt rajthoz. A GYAC junior korosztályos birkózói közül hárman voltak ott a felnőtt mezőnyben. Bronzérmes lett Kocsis Boglárka. Sölétormos Máté ötödik, Vikol Andás a 12. helyen végzett. 

Tíz arany Tatabányáról

Tíz arany Tatabányáról

Eredmények | Atlétika

A győri fiatalok 26 érmet szereztek a régiós verseny 3. fordulóján. A GYAC atlétái 10 arany, 7 ezüst, 9 bronzéremmel térhettek haza Tatabányáról, emellett rengeteg értékes helyezés és egyéni csúcs is született a két napos versenyen.

Farkasék döntőztek

Farkasék döntőztek

Eredmények | Tenisz

Az ünnepi hétvégén színvonalas mérkőzésekkel zajlott Győrben az Olimpiai Sportparkban az Országos Kerekesszékes Teniszbajnokság. A GYAC képviseletében Farkas Attila csoportját megnyerve jutott be a döntőbe, ott azonban kikapott a harmincháromszoros bajnok Farkas Lászlótól, így ezüstérmet szerzett. Attila párosban az első helyen végzett.

Bearanyozták az ünnepet az evezősök

Bearanyozták az ünnepet az evezősök

Klubhírek | Evezés

A magyar serdülő evezős válogatott kilenc aranyérmet szerzett a csehországi Trebonban augusztus 20-án, így megnyerte az összetett, a férfi, és női pontversenyt is. Az Olimpiai Reménységek Versenyén a visegrádi országok vettek részt, a házigazda Csehországon kívül Lengyelország, Szlovákia, Magyarország, valamint meghívottként Ausztria korosztályos evezősei álltak rajthoz.

A 11. helyen zárta a világbajnokságot a GYAC súlylökője

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.