Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport
Horváth Márk döntős az U20 Világbajnokságon - élő közvetítés
Győri evezősök a világbajnokságon

Győri evezősök a világbajnokságon

Klubhírek | Evezés

A bulgáriai Plovdivban rendezték meg az evezősök ifjúsági világbajnokságát, amelyen három győri érdekeltségű egység képviselte a magyar színeket, összesen négy sportolóval. 

Varga Milán 6. helyen végzett a válogatott versenyen
Vért adnak a GYAC-osok, tarts velük!

Vért adnak a GYAC-osok, tarts velük!

Klubhírek | Evezés

Folytatódik a Véradó vakáció! Ezen a héten a Győri Atlétikai Club népszerűsíti a véradást a megyében, a klub pedig várja felnőtt tagjai, szülők, támogatók, szimpatizánsok véradásban nyújtott segítségét. A kampány lényege, hogy július 5-étől, kezdve minden héten más győri sportegyesület tagjai adnak vért és ösztönzik többek között a Győr+ Rádió reklámspotjain keresztül a sportemberek mellett a civileket arra, hogy menjenek el vért adni ők is. A Magyar utca 8-ban található Vérellátó Szolgálat hétfőtől pénteki

Sikeres u18-as bajnokság, Varga Milán a válogatottban

Sikeres u18-as bajnokság, Varga Milán a válogatottban

Klubhírek | Atlétika

Szekszárdon rendezték az atléták U18-as korosztályának országos bajnokságát, ahol értékes helyezések mellett egyéni csúcsokat is értek el a GYAC sportolói. Két kiemelkedő eredmény született, Gyimóthy Réka első napon 2000m akadályfutásban, második napon Kovács Luca súlylökésben állhatott fel a dobogó harmadik fokára. A verseny egyben utolsó lehetőség is volt, hogy az atléták kiharcolják a válogatottságot ifjúsági korcsoportban, amelyben Varga Milán a rendkívül erős mezőnyben 200 méteren került be a válogatot

Fehérvári Eszter világbajnoki ötödik

Fehérvári Eszter világbajnoki ötödik

Klubhírek | Evezés

Az U23-as evezős világbajnokságon a magyar csapat legjobb eredményét a könnyűsúlyú kétpárevezősök között ötödik helyen záró Csepel Zsófia és Fehérvári Eszter kettős szállította. Az vb-n 22 hajóosztályban, 55 országból, több mint 800 evezős vett részt.

A Somogyi Elektronic-GYAC a Szuperliga győztese

A Somogyi Elektronic-GYAC a Szuperliga győztese

Klubhírek | Tenisz

Július 10-11-én rendezték a férfi tenisz Szuperliga elődöntőit, és döntőjét a Nemzeti Edzésközpontban. A Somogyi Elektronic-GYAC megvédte bajnoki címét, hiszen magabiztos fölénnyel győzte le az MTK csapatát.

Véradó Vakáció GYAC-os sportolókkal - Jelentkezz Te is!

Véradó Vakáció GYAC-os sportolókkal - Jelentkezz Te is!

Klubhírek

A Magyar Vöröskereszt 1939 óta vesz részt a véradásszervezésben. A nyári hónapokban a biztonságos vérkészlet fenntartása minden évben kiemelt feladatot jelent a nagy meleg, a szabadságok és a nyaralások miatt, ezért a Magyar Vöröskereszt Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete, Győr+ Média és a CUTLER FITNESS támogatásával, idén is kampányt szervez, hiszen nyáron is szükség van az életmentő vérre. Az akcióban ezúttal is részt vesznek a győri sportegyesületek, így a GYAC is.

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.