Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport
Farkasék döntőztek

Farkasék döntőztek

Eredmények | Tenisz

Az ünnepi hétvégén színvonalas mérkőzésekkel zajlott Győrben az Olimpiai Sportparkban az Országos Kerekesszékes Teniszbajnokság. A GYAC képviseletében Farkas Attila csoportját megnyerve jutott be a döntőbe, ott azonban kikapott a harmincháromszoros bajnok Farkas Lászlótól, így ezüstérmet szerzett. Attila párosban az első helyen végzett.

Bearanyozták az ünnepet az evezősök

Bearanyozták az ünnepet az evezősök

Klubhírek | Evezés

A magyar serdülő evezős válogatott kilenc aranyérmet szerzett a csehországi Trebonban augusztus 20-án, így megnyerte az összetett, a férfi, és női pontversenyt is. Az Olimpiai Reménységek Versenyén a visegrádi országok vettek részt, a házigazda Csehországon kívül Lengyelország, Szlovákia, Magyarország, valamint meghívottként Ausztria korosztályos evezősei álltak rajthoz.

A 11. helyen zárta a világbajnokságot a GYAC súlylökője
Horváth Márk döntős az U20 Világbajnokságon - élő közvetítés
Győri evezősök a világbajnokságon

Győri evezősök a világbajnokságon

Klubhírek | Evezés

A bulgáriai Plovdivban rendezték meg az evezősök ifjúsági világbajnokságát, amelyen három győri érdekeltségű egység képviselte a magyar színeket, összesen négy sportolóval. 

Varga Milán 6. helyen végzett a válogatott versenyen
Vért adnak a GYAC-osok, tarts velük!

Vért adnak a GYAC-osok, tarts velük!

Klubhírek | Evezés

Folytatódik a Véradó vakáció! Ezen a héten a Győri Atlétikai Club népszerűsíti a véradást a megyében, a klub pedig várja felnőtt tagjai, szülők, támogatók, szimpatizánsok véradásban nyújtott segítségét. A kampány lényege, hogy július 5-étől, kezdve minden héten más győri sportegyesület tagjai adnak vért és ösztönzik többek között a Győr+ Rádió reklámspotjain keresztül a sportemberek mellett a civileket arra, hogy menjenek el vért adni ők is. A Magyar utca 8-ban található Vérellátó Szolgálat hétfőtől pénteki

Sikeres u18-as bajnokság, Varga Milán a válogatottban

Sikeres u18-as bajnokság, Varga Milán a válogatottban

Klubhírek | Atlétika

Szekszárdon rendezték az atléták U18-as korosztályának országos bajnokságát, ahol értékes helyezések mellett egyéni csúcsokat is értek el a GYAC sportolói. Két kiemelkedő eredmény született, Gyimóthy Réka első napon 2000m akadályfutásban, második napon Kovács Luca súlylökésben állhatott fel a dobogó harmadik fokára. A verseny egyben utolsó lehetőség is volt, hogy az atléták kiharcolják a válogatottságot ifjúsági korcsoportban, amelyben Varga Milán a rendkívül erős mezőnyben 200 méteren került be a válogatot

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.